Meie soetame enamus teraapiavahendeid oma lemmikpoest – lelunurk.ee, kust leiab väga palju põnevaid mänge arendavateks tegevusteks. Teeme lapsevanemale selles suures tootevalikus orienteerumise lihtsamaks ja toome igas kuus teieni ühe tootesoovituse. Augustikuu tooteks oleme valinud osavusmängu “Palavikuline õngitsemine”! 🤗 Viimasel suvekuul soovitame lastel veel nii palju aega õues olla kui võimalik ning seda mängu on õues väga hea mängida. Kindlasti ei jää sügis- ja talvekuudel mäng keldrisse seisma, sest mängu saab mängida ka tubastes tingimustes. Lisaks motoorsete oskuste parandamisele on mäng suurepärane vahend ka keskendumise, tegevuses püsimise ja tähelepanu harjutamiseks. Mängu saab mängida koos pere kõige pisemate ja suurematega ning teha sellest üks tore perekondlik võistlus. 👨‍👩‍👧‍👦🏆Lisaks saavad kõige väiksemad mängu abil ka värve õppida. Kui klassikalisel viisil mängimine muutub igavaks, võib kasutusele võtta erinevaid mänguversioone. Näiteks paneb õngitseja silmad kinni ja kaaslane juhendab, kuhu õngitseja peab oma kätt liigutama. Sellisel juhul on mängul ka kõnearengut toetav mõju. Mängu saab osta kahes versioonis – tavamõõdus ning XXL variandina! 😉 Vaata järgi siit: https://lelunurk.ee/motoorika/520-palavikuline-ongitsemine-beleduc.html ja siit https://lelunurk.ee/liikumine/538-palavikuline-ongitsemine-xxl-beleduc.html
NB! Koodiga TEGEVUSTE saad toote soetada ka 10% soodsamalt! 🤩

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.